هشدار سازمان هواشناسی برای وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ ازدیبهشت) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد اهدای اعضای ۱۴۷ بیمار مرگ مغزی در غرب خراسان امتحانات دانش آموزان تا پایان هفته لغو شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) فرونشست خودرو خاور در خیابان بابانظر مشهد+ تصویر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)‌ چرا خانواده‌ها با اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مخالفت می‌کنند؟ سوءاستفاده از پروفایل افراد چه مجازاتی دارد؟ علت علمی بارش‌های شدید بهار امسال در مشهد و کشور چه بود؟ بازنشر گفتگوی شهرآرانیوز با سیدمحمدتقی میرحافظ، معلم کلاس اول رئیس جمهور | آقای معلم! «سید ابراهیم» هم به دانش‌آموزان شهیدت اضافه شد کلاهبرداری میلیاردی با صدای زنانه اجتماع دانشگاهیان مشهد در پی شهادت آیت الله رئیسی برگزار شد + ویدئو (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | تصاویر جدید تلویزیون ترکیه از محل سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور ایران و هیئت همراه هلاکت شرورِ مسلح و شهادت مأموران پلیس تهران بزرگ + تصاویر شهدا و فیلم بحران ها را هوشمندانه مدیریت کنیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ٣١ اردیبهشت ١۴٠٣) | بارش مجدد باران از فردا امتحانات دانشگاه پیام نور لغو شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) | فعالیت‌های دانشگاه فردوسی مشهد همچنان ادامه دارد
سرخط خبرها

بهترین راه جلوگیری از ضعف استخوان‌ها چیست؟

  • کد خبر: ۹۳۶۶۲
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۸
بهترین راه جلوگیری از ضعف استخوان‌ها چیست؟
محققان می‌گویند: بهبود مصرف کلسیم و پروتئین با استفاده از غذا‌های لبنی، یک مداخله مناسب و آسان است که به خوبی خطر سقوط و شکستگی‌ها را که در افراد مسن ساکن در مراکز مراقبتی کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک مطالعه بین المللی نشان می‌دهد که افزایش مصرف غذا‌های غنی از کلسیم و پروتئین مانند شیر، ماست و پنیر می‌تواند باعث کاهش سقوط و شکستگی در افراد مسنی شود که در مراکز مراقبتی سالمندان زندگی می‌کنند.

توجه به این رویکرد مهم مراقبتی و تغذیه‌ای می‌تواند پیامد‌های گسترده‌ای را به عنوان یک اقدام بهداشت عمومی به منظور پیشگیری از شکستگی به همراه داشته باشد.

افراد مسنی که در مراکز مراقبتی سکونت دارند، اغلب میزان کلسیم و پروتئین کمی در بدن خود دارند و همین موضوع می‌تواند منجر به ضعف استخوان‌ها و افزایش خطر سقوط و شکستگی در آن‌ها شود. بر این اساس تخمین زده می‌شود که حدود ۳۰ درصد از شکستگی‌های مفصل ران، مربوط به سالمندان ساکن در مراکز مراقبتی باشد.

امروز ما به خوبی می‌دانیم که غذا‌های غنی از کلسیم و پروتئین مانند شیر، ماست و پنیر به جلوگیری از شکننده شدن استخوان‌ها کمک می‌کنند، اما در این خصوص که آیا افزایش مصرف روزانه این غذاها، یک راه موثر و ایمن برای کاهش خطر شکستگی در افراد مسن است یا خیر، مطالعات اندکی انجام شده است.

محققانی از استرالیا، هلند و آمریکا در یک مطالعه پژوهشی، بررسی کردند که آیا دریافت روزانه مقادیر توصیه شده کلسیم (۱۳۰۰ میلی گرم) و پروتئین (۱ گرم/کیلوگرم وزن بدن) از منابع غذایی نظیر لبنیات، خطر سقوط و شکستگی را در افراد مسن کاهش می‌دهد یا خیر.

در این کارآزمایی بالینی دو ساله ۶۰ مرکز مراقبت سالمندان در استرالیا مورد مطالعه قرار گرفتند و ۷۱۹۵ نفر شامل با میانگین سن ۸۶ سال در آن مشارکت داشتند.

بررسی‌های فوق نشان داد که افزایش مصرف منابع غذایی مورد اشاره، باعث کاهش ۳۳ درصدی برای همه شکستگی‌ها می‌شود. بر این اساس، ۴۶ درصد کاهش در شکستگی لگن و ۱۱ درصد کاهش در سقوط سالمندان مشاهده شد. این کاهش در خطر نسبی شکستگی مشابه با مواردی بود که در آن‌ها با استفاده از دارو‌های قوی برای افزایش استحکام استخوان در افراد مبتلا به پوکی استخوان مشاهده شده بود.

بهبود مصرف کلسیم و پروتئین با استفاده از غذا‌های لبنی، یک مداخله مناسب و آسان است که به خوبی خطر سقوط و شکستگی‌ها را که در افراد مسن ساکن در مراکز مراقبتی کاهش می‌دهد.

این مداخله تغذیه ای، می‌تواند پیامد‌های گسترده‌ای به عنوان یک اقدام بهداشت عمومی برای پیشگیری از شکستگی در سالمندان حاضر در بقیه بخش‌های جامعه نیز داشته باشد.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->